Studio-Spits-Illustratie-zon-2

Schiet als een pijl uit de startblokken met Studio Spits

Het zijn spannende tijden voor organisaties op het vlak van duurzaamheid. Er komt vanuit de EU strengere regelgeving aan over rapportering. En de roep van de samenleving om oprecht te communiceren klinkt almaar luider. Terecht.

Tegelijk is dit je kans om uit te pakken met positieve impact.
Wil je mee voorop lopen? Dan wijst Studio Spits je de weg.

Studio Spits

Sterk in sustainability en storytelling 

Studio Spits bundelt de expertise van duurzaamheidsadviesbureau Route 2030 en contentproductiehuis Like Minds. Zo vind je op één plek alles wat je nodig hebt voor je duurzaamheidsstrategie en -monitoring en voor duurzaamheidsverhalen en -rapportering.

 

Studio-Spits-Illustratie-leaf-5

Like Minds

Verbinden met verhalen

Verhalen ontwikkelen en laten spreken? Dat is Like Minds in een notendop. Like Minds denkt, durft en doet. In woord, beeld en geluid. Oerdegelijk, strategisch en diepgaand.

Like Minds schrijft en polijst je duurzaamheidsverhaal. Tot jouw impact oprecht en waarachtig, inspirerend en motiverend in de schijnwerpers staat. Dat deed Like Minds al voor grote klanten zoals Cartamundi, Coca-Cola en Groep IDEWE.

Studio-Spits-Illustratie-leaf-6

Route 2030

Duurzame en strategische verandering

Route 2030 geeft strategisch advies en doet aan creatief verandermanagement voor duurzame ontwikkeling van overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties. De Sustainable Development Goals of SDG’s vormen hiervoor het uitgangspunt. 

Route 2030 gelooft dat duurzame ontwikkeling opportuniteiten teweegbrengt voor organisaties en de omgeving waarin ze werken. Tot hun tevreden klanten behoren VVSG, Cartamundi, Aquafin en Vrije Universiteit Brussel (VUB).

Jouw uitdaging voorleggen aan Studio Spits?

Wil je jouw duurzaamheidsverhaal op punt stellen?
 
Studio-Spits-Sam-De-Cock-v1

Sam De Cock

Like Minds

Sam is storyteller met een hart en een neus voor duurzaamheid. En met ondernemen in het bloed. Hij is de oprichter van het contentproductie-huis Like Minds.

Studio-Spits_Foto-close_Jan-Beyne_LICHTGROEN

Jan Beyne

Route 2030

Jan begeleidt organisaties naar positieve impact. Hij schreef met Sara Vermeulen het boek ‘De weg naar duurzaam ondernemen’ (2021). En is medeoprichter van Route 2030.

Fabian Desmicht - Studio Spits

Fabian Desmicht

Like Minds

Hij is dan wel geen Arctisch verkenner geworden, zoals hij vroeger altijd wilde, maar Fabian  verkent nu wél de creatieve mogelijkheden van onze klanten. En dat is zo mogelijk nog spannender. Misschien kan Fabian wel samen met jouw bedrijf op avontuur?