Leaf-8

Workshop ‘Duurzaamheid ontwikkelen vanuit je bedrijfsmissie’ | 1 dag

Hoe ent je je duurzaamheidsambities op de missie van je organisatie? Hoe bied je de radicale transparantie die je klanten en stakeholders verwachten? Hoe voldoe je aan de regelgeving en communiceer je inspirerend over je impact?

Tijdens de verdiepende workshop ‘Duurzaamheid ontwikkelen vanuit je bedrijfsmissie’ ontdek je het allemaal in één dag, voor maar 495 euro (excl. btw), in het Antwerpse ecogebouw Mundo-a. Met deze resultaten:

•    Je weet wat duurzaam ondernemen inhoudt en kent de belangrijkste frameworks.
•    Je pitcht moeiteloos jouw businesscase voor duurzaam ondernemen.
•    Je stelt met succes een duurzaamheidsteam samen.
•    Je hebt de inzichten om je duurzaamheidsprioriteiten te bepalen.
•    Je denkt vanuit een duurzame mindset.
•    Je bent mee met de do’s-and-don’ts van duurzaamheidscommunicatie en -rapportering.
•    Je hebt alles in handen om jouw duurzaamheidsroadmap op te stellen.

Schrijf je in

1 dag

Om het verschil te maken voor jouw organisatie. De communicatie- en duurzaamheidsexperts van Studio Spits zetten je brein aan het werk met oefeningen en reflectiemomenten. 

4 haltes

Om je doelgericht door jouw weg naar duurzaam ondernemen te loodsen. Eén: krijg inzicht en creëer dynamiek. Twee: bepaal je koers en meet je impact. Drie: vertel je verhaal. En vier: handen uit de mouwen!

495 euro

Een bescheiden investering met grote impact. Want na de workshop heb je de spitse handvaten, denkpistes én goesting om duurzaam ondernemen te laten leven in jouw organisatie. Geen voorkennis vereist. 

Studio-Spits-Sam-De-Cock-v1

Sam De Cock

Sam is storyteller met een hart en een neus voor duurzaamheid. En met ondernemen in het bloed. Hij is de oprichter van het contentproductiehuis Like Minds.

Studio-Spits_Foto-close_Jan-Beyne_LICHTGROEN

Jan Beyne

Jan begeleidt organisaties naar positieve impact. Hij schreef met Sara Vermeulen het boek ‘De weg naar duurzaam ondernemen’ (2021). En is medeoprichter van Route 2030.

Klaar om duurzaam ondernemen te laten leven in jouw organisatie?

Wil je het voortouw nemen in duurzaam ondernemen? Dan is de workshop ‘Duurzaamheid ontwikkelen vanuit je bedrijfsmissie’ jouw houvast als expert, leider of ondernemer. Ontdek het programma en baan de weg naar positieve impact.

Studio-Spits-Boom-1

Workshop ‘Duurzaamheid ontwikkelen vanuit je missie’

donderdag 8 juni 2023 van 9.00 tot 17.00 uur

Ik wil deelnemen